Dichtbij
Dichtbij

Heel bewust is het werkgebied dichtbij gekozen. Inbraakveilige woningen dragen bij aan een veiligere leefomgeving. Met ons advies willen we dichtbij de mensen staan, persoonlijk en betrouwbaar.

Professioneel
Professioneel

Wij gaan professioneel met onze adviezen om en blijven continu op de hoogte van de ontwikkelingen in producten, eisen en regelgeving. In ons advies geven wij exact aan wat u minimaal nodig hebt om tot een afdoende inbraakwerendheid te komen. Wij adviseren u geen onneembare vesting maar gewoon een goed beveiligde woning.

Waardevol
Waardevol

Uw bezittingen zijn waardevol. Soms vervangbaar maar soms ook onvervangbaar. Inbrekers letten daar niet op maar gaan voor de snelle buit die makkelijk mee te nemen is en veel geld opbrengt. De investering voor inbraakbeveiliging kost geld maar staat tot in geen enkele verhouding tot de waarde van uw bezittingen die u ermee beschermt. Daarnaast achtervolgt emotionele schade slachtoffers vaak nog geruime tijd.

Onafhankelijk
Onafhankelijk

Al onze adviezen en diensten zijn onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken, fabrikanten en/of leveranciers, maar stemmen ons advies altijd af op de situatie die voor u het best passend is.

Stap 1
  • Inspectie van de gehele woning
  • Direct advies over de noodzakelijke preventiemaatregelen
Stap 2
  • Adviesrapport binnen twee dagen
  • Telefoongesprek over adviesrapport en evt vervolgstappen
  • ”Wij zijn inmiddels woonachtig in ons 2e huis en beide woningen hebben wij ons voor inbraakpreventie laten adviseren door Jeroen nu zelfstandig als Molenwaard hang en sluitwerk. Door goed advies en professioneel materiaal is ook onze huidige woning weer perfect voorzien van veilige sloten!”

    Simon en Natascha, Alblasserdam
Het advies

Het advies dat wij uitbrengen is gebaseerd op de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor de bestaande bouw. De producten die wij adviseren staan vermeld in de meest actuele productenlijst hang- en sluitwerk. Uw adviseur is ook in het bezit van het erkende diploma: preventieadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Om dit diploma up-to-date te houden wordt iedere 2 jaar de verplichte herhalingscursus gevolgd bij een daartoe erkend opleidingsinstituut.

De kosten voor een adviesbezoek bedragen € 35,00 incl. 21% BTW.

Tijdens het advies bekijken we alle bereikbare ramen en deuren en geven aan welke maatregelen volgens de huidige eisen nog nodig zijn. In het advies noemen wij exact wat u aan producten nodig heeft, en een offerte  voor de levering van de producten.  Wij werken transparant dus u kunt zelf heel gemakkelijk de prijzen vergelijken met andere aanbieders. Bij opdracht op onze offerte met een minimumbedrag  van € 250,00 (incl. 21% BTW) worden de betaalde advieskosten weer in mindering gebracht op de levering van de producten.

Wij geven ons advies onafhankelijk, afgestemd op uw wensen en eisen. Behalve inbraakwerendheid letten wij natuurlijk ook op comfort en bedieningsgemak. Maar veilig wonen bereikt u niet alleen door het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk. Ook voorzien wij u van organisatorische adviezen die kunnen helpen een (poging tot) inbraak te voorkomen.

Regio Molenwaard
Molenwaard ligt centraal in ons werkgebied maar wij bieden onze diensten aan in de gehele Alblasserwaard en de Drechtsteden. Afspraken buiten het genoemde werkgebied Alblasserwaard en de Drechtsteden zijn mogelijk, het tarief is dan op aanvraag.